Kumaha carana masang TVZion dina Fire TV / Stick

Kumaha Pasang TVZion dina Fire TV / Stick Terakhir Terakhir 8 Juni 2019 Dina panduan ieu, kuring bakal nyandak anjeun ngalangkungan pituduh pamasangan pikeun TVZion dina FireStick. Cara anu dijelaskeun dina pituduh ieu ogé ... baca leuwih

Kumaha carana masang iteuk beurit dina FireStick / Fire TV

Kumaha carana masang iteuk beurit dina FireStick / Fire TV Terakhir diénggalan 19 Mei 2019 Sababaraha aplikasi Android dimaksudkeun pikeun alat toél sareng henteu jalan leres dina alat Fire TV Stick ku jarak jauh ... baca leuwih

Top 6 Kodi Alternatip anu Dipaké dina 2019

6 Pilihan Kodi Top pikeun Dipaké dina 2019 Terakhir Diénggalkeun tanggal 18 Juni 2019 Dina tulisan ieu, kuring pangkat alternatif Kodi anu pangsaéna pikeun streaming pilem, acara, sareng seueur deui. Pilihan ieu nawiskeun pilihan tina ... baca leuwih

Naha Kodi sah sareng aman dianggo?

Naha Kodi sah sareng aman dianggo? Terakhir Diénggalan 26 Méi 2019 Kodi parantos ngagaduhan seueur popularitas di jaman ayeuna, berkat kamampuanna pikeun langsung ngarobah alat anjeun kana pusat média. Abdi parantos… baca leuwih

Kumaha carana masang Tomb Raider Build on Kodi 18.3

Terakhir diénggalan 24 April 2019 Dina tutorial ieu, anjeun bakal diajar kumaha masang Tomb Raider build on Kodi 18.3 / 18.1 Leia. Wangunan ieu khususna dirancang pikeun vérsi Kodi 18 sareng tiasa dianggo dina Amazon FireStick,… baca leuwih

A %d blogger sapertos kieu: