Kumaha carana masang iteuk beurit dina FireStick / Fire TV

Kumaha carana masang iteuk beurit dina FireStick / Fire TV

Terakhir diénggalan 19 Méi 2019

Sababaraha aplikasi Android dimaksudkeun pikeun alat toél sareng henteu tiasa dianggo leres dina alat kadali jauh Fire TV Stick. Ieu nyabut pangguna FireStick tina sababaraha aplikasi anu saé. Alesan utama anjeun teu tiasa nganggo aplikasi ieu kusabab éta henteu cocog sareng jauh Amazon FireStick. Nanging, upami aya cara ngagunakeun mouse sareng FireStick, anjeun tiasa ngajantenkeun sababaraha aplikasi ieu jalan.

Anjeun tiasa kéngingkeun pointer mouse dina interface FireStick tanpa nyambungkeun mouse fisik ka éta. Anu anjeun peryogikeun nyaéta aplikasi Mouse Toggle. Dina Buku ieu, urang bakal diajar kumaha masang batang beurit dina FireStick. Anjeun tiasa maneuver pointer mouse nganggo tombol navigasi dina remote control. Pikeun ngeklik obyék, cukup hover di luhur éta sareng pencét tombol na Pilih dina kadali jauh.

Perhatian pamaké FireStick: Maca sateuacan ngalanjutkeun

Pamaréntah sareng ISP di seluruh dunya ngawaskeun kagiatan online para pangguna. Upami anjeun mendakan kontén hak cipta dina Fire TV Stick anjeun, anjeun tiasa dina masalah serius. Ayeuna, IP anjeun katingali ku sadayana . Kuring nyarankeun pisan yén anjeun kéngingkeun diri anjeun ogé FireStick VPN anu hadé sareng nyumputkeun idéntitas anjeun supados pangalaman nonton pilem anjeun henteu kénging.

Kuring nganggo ExpressVPN, anu mangrupikeun VPN panggancangna sareng paling aman dina industri. Gampang pisan dipasang dina alat naon waé, kalebet Amazon Fire TV Stick. Tambih Deui, éta ngagaduhan jaminan ngabalikeun duit 30 dinten. Upami anjeun henteu resep jasa aranjeunna, anjeun tiasa teras-terasan nyungkeun artos. ExpressVPN ogé ngagaduhan tawaran khusus dimana anjeun tiasa kéngingkeun 3 bulan gratis sareng ngahémat 49% dina rencana taunan.

Ieu sababna anjeun kedah nganggo VPN sepanjang waktos.

Maca: Kumaha carana masang sareng nganggo VPN dina FireStick

Mouse Swap App pikeun Fire TV Stick: Pitunjuk Instalasi

Mimiti kami badé ngonpigurasikeun alat FireStick kami pikeun ngamungkinkeun anjeun masang aplikasi ti pihak katilu. Aplikasi Mouse Toggle anu bade kami pasang ogé aplikasi pihak katilu. Turutan léngkah ieu:

Lengkah 1: Hurungkeun alat FireStick anjeun teras buka konfigurasi tina layar utama (pilihan Setélan aya dina bilah ménu di luhur layar)

Lengkah 2: Arahkeun ka pakakas sareng mukakeunana dina layar salajengna

Lengkah 3: Ayeuna dibuka Pilihan pamekar

Lengkah 4: Tingali upami Aplikasi tina sumber anu teu dikenal pareum atanapi HIRUP. Upami HIRUP, pencét pikeun ngahurungkeun.

Lengkah 5: Pesen peringatan nembongan ngawartosan anjeun ngeunaan résiko ngaktipkeun Aplikasi tina Sumber Teu dikenal. Punten tong dipalire pesen ieu. Anjeun badé masang aplikasi Toggle Mouse, anu ku kuring parantos dianggo sacara pribadi. Mangrupikeun aplikasi anu aman.

Pencét ngaktipkeun

FireStick anjeun ayeuna bakal masang aplikasi pihak katilu mana waé. Hayu urang mimitian ku Mouse Toggle.

Lengkah 6: Hal kahiji anu anjeun peryogikeun nyaéta aplikasi pamuat sisi. FireStick henteu ngijinan unduhan langsung file tina peramban. Abdi nyarankeun download aplikasi. Mangrupikeun alat sampingan anu épéktip pisan pikeun FireStick. Pasang Downloader dina FireStick sareng luncurkeunana. Anjeun tiasa sacara gampil kéngingkeun aplikasi ieu ti Amazon Store

Lengkah 7: Layar utama Downloader sapertos kieu. Sakumaha anjeun tiasa tingali, pilihan na imah di kénca parantos dipilih. Di belah katuhu, aya lapangan dimana anjeun tiasa ngalebetkeun URL sumber ti mana Mouse Toggle bakal diunduh.

Pencét kolom URL ieu

Lengkah 8: Lebetkeun URL ieu (gumantung kana alat anjeun) nalika ningali keyboard dina layar (tingali gambar dihandap):

Pikeun Fire Stick Gen 1, Fire Stick Gen 2, Fire TV 1, Fire TV 2, Fire TV Cube - https://www.firesticktricks.com/mouse

Upami anjeun ngagaduhan FireStick 4K, Fire TV 3, atanapi Fire TV Edition anggo tautan ieu - http://bit.ly/mousefire

Hit GO saatos ngalebetkeun url

Lengkah 9: Ngidinan aplikasi Downloader pikeun ngaunduh file Mouse Toggle APK. Butuh waktu sababaraha menit.

Lengkah 10: Hal anu saé pikeun Downloader nyaéta anjeun henteu kedah ngajalankeun APK anu diunduh sacara manual. Ngajalankeun file sareng ngamimitian pamasangan sacara otomatis. Anjeun ayeuna kedah ningali pesen ieu.

Pencét Pasang

Lengkah 11: Ayeuna antosan Mouse Switcher APK dipasang dina alat

Lengkah 12: Anjeun bakal kéngingkeun konfirmasi pamasangan ku ajakan App Dipasang anu nunjukkeun.

Nalika anjeun pencét Dibuka Di dieu, mimitian aplikasi Toggle Mouse langsung. Tapi, urang bakal ngajalankeun sareng nganggo aplikasina engké.

Pencét munggaran Rengse sareng balikan deui ka aplikasi Downloader. Kuring bakal nunjukkeun kumaha mupus mouse stick APK anu nembé diunduh. File APK henteu diperyogikeun saatos dipasang. Hayu urang ngosongkeun sababaraha rohangan.

Lengkah 13: Pencét mindahkeun

Lengkah 14: Pencét mindahkeun sakali deui

Anjeun parantos hasil ngaleungitkeun file FireStick APK.

Kumaha aksés sareng nganggo iteuk beurit dina FireStick

Sadaya aplikasi anu anjeun pasang dina FireStick tiasa diakses tina bagian na Aplikasi sareng Saluran Anjeun . Kieu kumaha anjeun tiasa kadieu:

  • Pencet jeung tahan tombol na mimiti dina kadali jauh FireStick sakitar 5 detik
  • .

  • Nalika layar ménu nembongan, pencét aplikasi
  • Aya anjeun dina Aplikasi sareng Saluran Anjeun

Ayeuna gulung ka handap nganggo remote control anjeun dimana anjeun bakal mendakan aplikasi Mouse Toggle. Émut yén nalika anjeun masang aplikasi, ikon na nembongan di handapeun Aplikasi sareng Saluran Anjeun. Hal sanés anu diperhatoskeun nyaéta aplikasi anu nembé dipasang henteu nembongan dina layar utama FireStick.

Pikeun mindahkeun aplikasi naon waé ka layar utama, pilih ikon na dina bagian Aplikasi sareng saluran anjeun teras pencét konci ménu dina kadali jauh. Ayeuna pencét dina Pindahkeun teras ngalihkeun ikon kana salah sahiji jajaran luhur.

Ayeuna kuring bakal nunjukkeun kumaha ngagunakeun uas mouse.

Mimiti, pikeun aplikasi Mouse Toggle jalan, ADB Debugging kedah diaktipkeun. Kieu kumaha anjeun tiasa aktipkeun: Layar Mimiti FireStick> Setélan> Alat> Pilihan pamekar> ADB Debugging

Buka aplikasi tina bagian Aplikasi anjeun sareng Saluran. Ieu sapertos naon aplikasi na. Ngan ukur aya hiji layar.

Pastikeun yén pilihan Aktipkeun mouse jasa diaktipkeun . Upami anjeun hoyong jasa beurit dijalankeun dina FireStick ngamimitian, jaga pilihan kadua diaktipkeun. Kuring nyarankeun yén anjeun tetep. Mouse Toggle ngan ukur aplikasi 2MB sareng nyimpenna salamina henteu mangaruhan kinerja alat.

Nalika layanan beurit diaktipkeun, status di kénca handap layar kedah nyarios digagas .

Upami nagara nyangkut mimiti , anjeun panginten kedah mareuman debug ADB teras hurungkeun deui.
Anjeun tiasa klik tombol ADB SETTINGS dina aplikasi pikeun mareumanana.

Éta lumayan seueur naon hubunganana sareng éta. Hayu atuh ayeuna nunjukkeun kumaha ngagunakeun pointer mouse kalayan aplikasi naon waé.

Kuring bakal nganggo Showbox HD salaku conto sabab aplikasi ieu henteu tiasa ditavigasi ku FireStick jauh. Ieu layar utama Showbox HD:

Sakumaha anjeun tiasa tingali, aya menu di belah kénca luhur. Abdi henteu tiasa kéngingkeun éta tanpa iteuk beurit. Tapi, masih teu aya panunjuk mouse dina layar TV kuring. Janten kumaha kuring ngalaksanakeunana?

Pikeun mikeun pointer mouse, anu kedah anjeun lakukeun nyaéta pencét tombol gancang-gancang Maénkeun / Ngareureuhkeun dina jauh Amazon FireStick dua kali .

Kuring ngalakukeun éta sareng maneuver pointer mouse dina menu. Ayeuna kuring ngan ukur kedah mencét tombol na milih dina kadali jauh pikeun klik ménu.

Menu ieu nembongan. Ayeuna, kuring tiasa nganggo panunjuk mouse kanggo kumalayang teras pencét kana barang ménu anu kuring hoyong.

Kuring ngaklik Pilem sareng dialihkeun kana layar anu ngandung daptar pilem. Deui, kuring tiasa nganggo panunjuk mouse kanggo muka pilem anu dipikahoyong.

Ogé perhatoskeun yén pointer mouse ngaleungit saatos sababaraha detik nalika dianggurkeun. Ngan pencét tombol Puter / Jeda dina jauh dua kali pikeun nyandak éta deui.

Kumaha cara ngagulung kaca sareng tuas beurit?

Hal kahiji anu kedah anjeun lakukeun nyaéta muka kursor iteuk mouse dina layar ku mencét tombol Puter / Jeda dina kadali jarak jauh dua kali.

Ayeuna, gancang pencét tombol ieu dina kadali jauh anjeun hiji-hiji dina urutan anu sami:

  • Maénkeun / Ngareureuhkeun
  • Napigasi handap

Kursor bakal langkung ageung sareng gancang sareng anjeun tiasa ngagulung halaman.

Ngabungkus

Mouse Toggle ngamungkinkeun anjeun nganggo aplikasi sapertos Showbox on FireStick, anu sanésna sauyunan. Nalika pointer mouse nembongan dina layar, anjeun tiasa mindahkeun éta ku tombol navigasi dina kadali jauh. Éta tiasa ngahontal barang dina aplikasi anu sauyunan anu fungsi jarak jauh normal henteu tiasa. Mouse Toggle mangrupikeun aplikasi anu ringan sareng saur kuring unggal pangguna FireStick kedah ngagaduhanana.

Ninggalkeun comment hiji

A %d blogger sapertos kieu: