Sadayana anu anjeun kedah terang pikeun mimiti maénkeun Wild

Liar nyaéta midangkeun pidéo anyar tina buka petualangan dunya kalayan komponén salamet de Michael ancel, panyipta tina Rayman, pikeun PlayStation 4. Diumumkeun dina 2015 pikeun konsol Sony, judulna parantos dirancang kalayan taliti sareng diprogram pikeun masihan kami carita ngeunaan asal muasal kamanusaan, alam sareng sasatoan sareng saha urang hubunganana di awal sareng di awal waktos.

Dunya prasejarah

Liar nyandak urang ka a katukang jauh anu pamuter bakal maén dukun kalayan kakuatan mistis jeung gaib yén anjeunna kalibet dina petualangan anu bakal ngajantenkeun anjeunna tinggaleun kanyamanan bumi sareng perjalanan sapanjang buana lami. TO Liar, dina struktur dunya kabuka, urang bakal teraskeun peta ageung saukuran eropa, kalayan rupa-rupa tempat dina kaayaan liar sareng ampir kuno, kalayan situ, padang rumput, gunung, leuweung, laut, walungan sareng ékosistem lengkep. Studi Domba LiarTim pribadi Michael Ancel tanggung jawab ngembangkeun sistem stasiun anu lengkep, anu bakal ningkatkeun kasalametan.

Ku cara kieu, urang bakal ngagaduhan dunya anu bakal ngarobah penampilanana gumantung kana musim jeung kajadian cuaca, anu ngamungkinkeun urang nganjang ka tempat-tempat dina usum semi, usum gugur, usum panas atanapi usum salju. Maka liar bakal kaget di unggal buruan, ngadorong yén wisata dina peta na béda sareng urang salawasna ngagaduhan momen anu béda.

Dukun sanggup ngendalikeun sato anu béda-béda.

Liar nyaéta kaulinan dumasar kana alam ngawangun sareng nyarios carita anjeun. Dina pidéo pidéo Michael Ancel, pamuter bakal tiasa maén salaku mahluk sareng sato anu béda-béda anu bakal dipendakan, ngamungkinkeun urang ngadalikeun trout, biruang, srigala, babi hutan atanapi kuda diantara ratusan pilihan, sok berkat kakuatan gaib dukun protagonis urang. Ideu Ancel sareng timnya nyaéta yén ku ayana cuaca anu robih sareng rupa bumi anu kasar, urang teras-terasan gaduh kaayaan anu béda-béda dina unggal waktos urang maénkeun. Kumaha urang adaptasi sareng pidéo video bakal gumantung ka urang sareng kumaha urang maénkeun, anu bakal salawasna nyababkeun kaayaan anu béda.

naon kotak pasir, tapi ku struktur naratif - aya sakedik carita salaku dalil - urang bakal ditungtungan manusa sareng suku anu sanésUrang bakal ngajajah tempat sareng lingkungan anu béda, berinteraksi sareng aranjeunna sareng diajar langkung seueur ngeunaan budaya sareng cara hirupna dina waktos alam sareng manusa silih gandeng. Aya rohangan lamunan, sihir sareng ayana monster sareng elemen mustahil, sapertos sato raksasa atanapi bahkan rorongkong anu dihasilkeun deui.

.

Salah sahiji gim éta unggal waktos janten langkung seueur pengikut sareng ningkatkeun popularitasna nyaéta Wild. Kaulinan video ieu nawiskeun anjeun cara anu pikaresepeun sareng narik ati pikeun ngembangkeun gim unik, naha anjeun énggal atanapi gaduh pangalaman dina gim.

Dina pituduh ieu anjeun bakal mendakan inpormasi anu mimiti maénkeun Wild bakal langkung gampang pikeun anjeun. Salaku tambahan, éta ngandung saran pikeun ngamimitian kaulinan tanpa kedah janten lauk kaluar cai, sabab sanaos anjeun henteu janten ahli, sahenteuna anjeun bakal terang hal-hal anu penting.

Iraha dileupaskeun Wild?

Fans tina jarah Aranjeunna kedahna parantos siap-siap pikeun peluncuran pertandingan langsung lumangsung tanggal paleupasan, anu bakal sayogi pikeun dikaresep di konsol-aya. Kalayan kamungkinan pidéo pidéo anu hadé, perdana gim hoyong pisan mikaresep sagala hal anu énggal.

4 trik anu bakal ngalayanan anjeun pikeun Wild

Éta pasti kasempetan anu pangsaéna pikeun ngingetan anjeun ngeunaan éta trik anu bakal ngabantosan anjeun ngajalankeun kaulinan anu pangsaéna nalika Wild sayogi. Sababaraha ieu.

  • Nangtung dina pangalaman sareng tingkat: Nalika anjeun kamajuan, kasempetan anjeun pikeun meunang bakal ningkat di luhur pamaén séjén. Dina cara anu sami, karakter anjeun bakal tiasa kéngingkeun katerampilan anu langkung saé sareng kasempetan pikeun ngahontal tujuan.
  • Identipikasi alat Wild anu pangsaéna: Sakumaha ungkapan anu kawéntar nyarios "Pangetahuan mangrupikeun kakawasaan". Nyaho sacara rinci naon alat video game éta, naon waé pikeunna sareng dina kasempetan naon éta dipaké, ngamungkinkeun pikeun nawiskeun réspon anu pas pikeun masalah anu tiasa timbul nalika midangkeun
  • Coba sababaraha sandiwara: Nyobian sababaraha cara pikeun maénkeun kaulinan tiasa ngabantosan hiji pindah jantenkeun nyaman kanggo anjeun sahingga dugi ka akhir langkung gancang.
  • Laksanakeun pangaluyuan anu anjeun peryogikeun: Ngadamel modifikasi anu anjeun peryogikeun dina konfigurasi tina pidéo video bakal ngabantosan anjeun langkung raoseun nalika maén. Salah sahiji pangaluyuan anu anjeun tiasa lakukeun tiasa aya hubunganana sareng résolusi, audio, kadali atanapi naon waé anu ngamungkinkeun anjeun fungsina langkung saé.

Dina modalitas naon anu liar tiasa maénkeun online?

Kalayan rilis anyar ieu moal aya anu tinggaleun tanpa kasempetan kanggo ulin, Liar bakal sayogi boh pikeun anu resep konsol atanapi PC, Ngajantenkeun duanana modalitas sayogi. Diantara konsol anu bakal nawiskeun kasempetan pikeun mikaresep video game nyaéta PlayStation y Xbox, Kalayan pamaén tiasa maén lokal atanapi ku ngahubungi batur online sacara online.

Tapi anjeun ogé tiasa ulin dina méga ngalangkungan halaman sapertos Steam sareng Stadia dina komputer anjeun. Ngagunakeun éta anjeun henteu kedah ngagaduhan konsol paling modéren atanapi PC anu nganggo fitur anu maju pikeun mikaresep kaulinan super ngahibur.

Ideu anu nyiptakeunna nyaéta kamungkinan masarakat anu maksimal tiasa nyobian Wild. Janten bakal dileupaskeun dina versi anu béda Kalayan maénkeunana bakal saderhana sareng pikaresepeun, éta sadayana gumantung kana karesep anjeun.

Masing-masing vérsi masihan pikaresepeun pisan, janten anjeun henteu kedah hariwang upami anjeun kedah milih salah sahiji waé. Hirup pangalaman anu lumayan ku anjeun tiasa maén masing-masing sareng kelompok éta dijamin.

Abdi hoyong gaduh Liar, dimana abdi angkat?

Para mésér Wild anjeun ngan ukur kedah milarian Toko Play éta langkung caket atanapi angkat ka anu anjeun paling raoseun. Saatos peluncuran anjeun bakal mendakan sadaya vérsi na kalayan harga anu terjangkau.

Kanggo sadayana fans leres, éta salawasna langkung saé nganggo versi aslina tina kaulinan. Ku cara kieu, aranjeunna berkolaborasi sareng ngembangkeun langkung seueur video game sareng nunjukkeun dukunganna pikeun waralaba ageung.

Sareng upami anjeun teu ngagaduhan toko permainan vidéo caket dieu, tong hariwang, anjeun ogé tiasa mésér judul favorit anjeun di toko video game online, atanapi di platform online, Upami anjeun gaduh akun kanggo ngagaleuh.

Kauntungannana toko ieu nyaéta anjeun henteu kedah ninggalkeun bumi anjeun pikeun ngalaksanakeun pameseran. Kaulinan video langsung sumping di panto anjeun, atanapi anjeun tiasa ngaunduh saatos mayar sareng masangna langsung.

Tapi ogé platform sapertos Stadia atanapi Steam, ngantepkeun anjeun nampi saatos mayar pembayaran, nganggo sérverna, anu hartosna anjeun tiasa maénkeun salami anjeun ngagaduhan konéksi Internét sareng langganan anjeun aktip.

Ngiring jasa ieu hartosna, dina jangka pondok, a expense minor tibatan ngagaleuh judul aslina, ditambah éta ngamungkinkeun anjeun maénkeun seueur judul dina waktos anu terbatas.

Diajar maénkeun Wild

Teu aya anu langkung pasti tibatan éksprési Prakték ngadamel masterCara anu pang éfisiénna pikeun janten anu pangsaéna nyaéta ngalaksanakeunna. Nalika anjeun ngalaksanakeun tindakan, beuki seueur katerampilan anjeun kéngingkeun.

Konsép anu sami ieu ogé lumaku pikeun kaulinan. Upami anjeun ngimpi janten ahli, anjeun kedah latihan. Kalayan ieu, uteuk anjeun bakal diluyukeun sareng paréntah sareng AI of the Wild, ngawangun taktik sareng stratégi anu langkung saé. Janten upami anjeun ngantosan janten retakan di alam liar, meunang latihan.

Hal sejenna anu nyumbang kana ningkatkeun téhnik anjeun nyaéta analisa lawan anjeun. Anjeun tiasa milarian terang naon anu dilakukeun bener sareng salah. Candak naon kauntungan anjeun sareng anggo naon anu ngalambatkeun anjeunna. Upami anjeun ngalaksanakeun leres, anjeun bakal tiasa ngaleungitkeun aranjeunna kalayan gampang. Naha éta NPC atanapi pamaén nyata, aranjeunna sadayana nganggo keterampilan sareng strategi anu, upami anjeun terang aranjeunna, anjeun bakal tiasa mendakan kumaha gampang ngéléhkeun éta sareng janten anu pangsaéna.

Ku jelas ngeunaan naon anu dilakukeun ku lawan ogé naon anu salah, anjeun bakal ngagaduhan kaunggulan tibatan anjeunna. Éta bakal gumantung kana tingkat anjeun pikeun tiasa ngamangpaatkeun kauntungan éta pikeun ngéléhkeun éta.

Sajaba ti éta, terang naon kakurangan anjeun Éta bakal ngabantosan anjeun pikeun nyalindung diri sareng ngajantenkeun anjeun kuat, kitu ogé analisa taktik anjeun sareng ngaoptimalkeun éta unggal aya kasempetan. Sanajan aranjeunna parantos ngalayanan anjeun sateuacanna, kamungkinan anjeun tiasa langkung ageung.

Dina momen anu anjeun nganalisis pamaén séjén anjeun tiasa kéngingkeun kaunggulan sareng kalemahan. Hal pangsaéna anu tiasa anjeun laksanakeun nyaéta nyandak sagala anu tiasa dianggo pikeun anjeun, henteu kedah ngalakukeun taktikna persis sami, tapi ngeunaan diajar ti aranjeunna sareng nempatkeun gaya pribadi anjeun ka aranjeunna.

Akhirna, usulkeun taktik, maén kalem, sareng teras-terasan maén transparan. Ieu mangrupikeun tempat utama pikeun janten pamuter Wild anu pangsaéna. Turutan tungtunan ieu sareng anjeun bakal ngadeukeutan sareng ngadeukeutan meunang jadi béntang.

Ninggalkeun comment hiji

A %d blogger sapertos kieu: